Förrätter
Papadams (2stk)
Krispigt tunnt bröd gjort på linsmjöl,kikärtsmjöl och rismjöl serveras med mangochutney / Crispy corn, rice and lentil flour bread. Served with mango chutney.
Samosas (1stk)
Friterat vetemjölsknyte med välsmakande fyllning serveras på en salladsbädd med kikärtssås, seden toppad med färsk rödlök och koriander samt mango, mynta-chili-koriander yoghurt och tamarindchutney. / Fried wheat flour short crust with savoury filling, served with mango, coriandermint- chilli and tamarind chutney.
Pakoras (3stk)
Klassisk Indisk plockmat.Serveras med mango, mynta-chili-koriander-yoghurt och tamarind chutneys. Classic Indian fingerfood – served with mango, coriander-mint-chilli and tamarind chutney.
Bread pakora (4stk)
Friterad tilltug kännt som bread bhajji, Spenat panerade brödskivor fyllda med kryddad potatis och ost, toppad med färsk vårlök. Serveras med mango, mynta-chili-koriander yoghurt och tamarind chutney. Deepfried snack known as “Bread Bhaji” – Spinach and battered bread, filled with spicy potato and paneer, topped with fresh onion served with mango,coriander-mint-chilli and tamarind chutney.
Papdi chaat
söt och syrligt stekt potatiskaka, krispiga vetemjölskakor, knyten med linser, varm kikärtssås, mango, koriander - mynta-chili, tamarind chutney och till sist toppad med färsk lök, äpple, gurka och koriander. / Sweet and tangy flavoured fried potato patty, crispy wheat flour fried cakes, lentil dumplings topped with a spicy chickpea gravy and mango, coriandermint-chili, tamarind chutney and sprinkled with onions, apples, cucumber and coriander.
Veggie Bullets
Morot, ingefära och vitlök, med kikärtsmjöl och majskrisp. Formas till kulor som sedan friteras. serveras med mango, koriander-mynta-chili yoghurt och tamarind chutneys. Carrot, ginger and garlic shaped into bullets by adding cornflour and battered with cornflakes then deep-fried. Served with mango, coriander-mint-chilli and tamarind chutney.
Golgappe (6stk)
Known as “Pani Puri” consists of round hollow of fried bread filled with flavoured mint water, tamarind, coriander-mint-chilli, mango and chaat masala. 6 Pcs - 2 of each - Apple, mint and carrots. - Boiled potatoes and black chickpeas. - Fried potato cake, tomatoes, lime
Chatpata Samosa Chaat
En annan läcker indisk aptitretare som har krossad samosa som bas, toppad med varm kikärtscurry tillagad i svart te. Tamarind och koriander-mint-chili chutney, stekt krispig potatis, hackad lök, färsk koriander och granatäpple. Another fine dainty Indian appetizer that has battered samosa as the base, topped with hot chickpea curry cooked in black tea. It is then filled with tamarind and Coriander-mint-chili chutney, fried crispy potato fries, chopped onion, fresh coriander and pomegranate.
Gandhi's Revenge Golgappa Chaat
Kryddig chaat med krispiga puff puri bollar fyllda med potatis och svarta kikärtor. Toppad med sötsur, och het chutney, vispad yoghurt och en massa grön chilli, sprinklat med hackad rödlök, koriander, stark sev och granatäpple. Spicy chaat that is made with crispy puffed puri balls filled with boiled potato and black chickpea, topped with sweet, tangy, sour and spicy chutneys, beaten curd and lots of green chilies, sprinkled with chopped red onion, coriander, spicy potato sev and pomegranate.
Pataka Papdi
Krispiga vetemjölskex som bas, linsdumplings, sötad yoghurt, koriander-min- chilli och tamarind chutney, Sev som är knapriga nudlar från kikärtsmjöl, Garnerad med granatäpple, färsk koriander och hackad rödlök. Spinklad med chaat masala / This is meant to be like fire-crackers in your mouth, with crispy wheat-flour crackers as the base, lentil dumpling, sweet yoghurt, coriander-mint-chili and tamarind chutney, sev (cruncy noodles from chickpea flour), garnished with pomegranate, fresh coriander and chopped red onion and sprinkled with chaat masala.
Tikki Dilbahar
Välsmakande chaat med en stekt potatiskaka som bas, berikad med tamarind och koriander-mint-chili chutney. Garnerad med riven vit rädisa, hackad rödlök och färsk koriander/ Zesty chaat with a fried potato patty as the base, enriched with tamarind and coriander-mint-chili chutney. Garnished with grated white radish, chopped red onions and fresh coriander